SI NO LA MILLOR CARNISSERIA SABOYA UNA DE LES MILLORS CARNISSERIES D'ANDORRA

Ramaders d’Andorra SA dedicada a la promoció i la comercialització de la carn del bestiar criat i engreixat pels seus socis en explotacions ramaderes ubicades a Andorra

Ramaders d'Andorra SA dedicada a la promoció i la comercialització de la carn del bestiar criat i engreixat pels seus socis en explotacions ramaderes ubicades a AndorraA mitjan any 1998 el Govern va posar en marxa la política de foment de la qualitat de la carn produïda al país. Fruit d’aquest treball, al principi del 1999 va náixer la societat Ramaders d’Andorra SA dedicada a la promoció i la comercialització de la carn del bestiar criat i engreixat pels seus socis en explotacions ramaderes ubicades a Andorra. Durant l’any 1999 es va posar en funcionament L’Escorxador Nacional d’Andorra, eina bàsica per al desenvolupament del programa de carn de qualitat. Durant el transcurs del mateix any es va redactar el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia « Carn de qualitat controlada d’Andorra ».

Al llarg de l’any 2000 es va consolidar la societat Ramaders d’Andorra SA, amb un total de 48 explotacions ramaderes i una producció esglaonada al llarg de tot l’any i adaptada a les exigències i controls del segell oficial de control i garantia.

Finalment s’ha creat la marca Carn d’Andorra, que es comercialitza sota el segell i que assegura al consumidor una carn de qualitat superior, garantida i certificada.
Durant temps els ramaders del país han estat fent molt bá la seva feina, no s’han deixat enlluernar pels costos de producció baixos i pels guanys fàcils. Han estat treballant al marge del mercat industrial de la carn i el temps els ha donat la raó.

En aquest marc els ramaders d’Andorra presenten orgullosos la seva Carn d’Andorra, i la signen amb el seu nom. Exigiu als punts de venda el segell oficial i el certificat que us garanteix el seu treball i la qualitat de la carn que porteu a la taula.