SI NO LA MILLOR CARNISSERIA SABOYA UNA DE LES MILLORS CARNISSERIES D'ANDORRA

RUTA DE SENDERISME: PIC DE LA SERRERA

RUTA DE SENDERISME: PIC DE LA SERRERA Canillo El Pic de la Serrera (2.912 m) és un dels 6 pics més alts d’Andorra. Aquest sender va ser molt transitat durant els segles XVII-XIX, època de l’explotació de les mines de ferro al Principat.RUTA DE SENDERISME: PIC DE LA SERRERA Canillo El Pic de la Serrera (2.912 m) és un dels 6 pics més alts d’Andorra. Aquest sender va ser molt transitat durant els segles XVII-XIX, època de l’explotació de les mines de ferro al Principat.
RUTA DE SENDERISME: PIC DE LA SERRERA
Canillo
El Pic de la Serrera (2.912 m) és un dels 6 pics més alts d’Andorra.
Aquest sender va ser molt transitat durant els segles XVII-XIX, època de l’explotació de les mines de ferro al Principat. També som especialistes en Carn de vedella d’Andorra què és una marca de Ramaders d’Andorra S.A. La nostra especialitat són els productes d’elaboració artesanal, de producció pròpia com a hamburgueses 100% de vedella, les hamburgueses de pollastre de la Seu, les mandonguilles de porc i de vedella fetes només amb sal, pebre, ou i pa ratllat En aquesta carnisseria podràs trobar a la venda carn d’Andorra, vedella de Catalunya amb denominació d’origen, “Chuletones” de bou, bé de llet d’Andorra i bé de la Seu d’Urgell i cabrit A Andorra tenim la sort de seguir una de les millors dietes, la dieta Mediterrània, que inclou la carn com element de salut per que ens aporta ferro, zinc, vitamina B i aminoàcids essencials. La Prudencia Los jamones, paletas y embutidos son curados en nuestros secaderos y bodegas naturales a más de 1.100 m. de altitud, en plena sierra. Y es precisamente el clima y las condiciones geográficas de nuestra sierra, junto con el bajo contenido en sal de nuestros productos, elementos fundamentales del proceso. CARNISSERIA SABOYA Andorra la Vella – Av. Princep Benlloch, 14 (+376) 825 799 carnesaboya@andorra.ad Amb anys d’experiència a Andorra la nostra prioritat és oferir les millors carns del mercat, amb el millor servei a un preu raonable, i amb la major atencion al client Amb anys d’experiència a Andorra la nostra prioritat és oferir les millors carns del mercat, amb el millor servei a un preu raonable, i amb la major atencion al client

RUTA DE SENDERISME: PIC DE LA SERRERA
Canillo

El Pic de la Serrera (2.912 m) és un dels 6 pics més alts d’Andorra. 

Aquest sender va ser molt transitat durant els segles XVII-XIX, època de l’explotació de les mines de ferro al Principat.

El Camí cap al Pic de la Serrera comença a la carretera de la Coma de Ransol, passat el poble del mateix nom, on deixarem el cotxe. Vorejarem un mur de pedra seca i anirem ascendint seguint el curs del riu dels Meners fins arribar a la font dels Clots de la Llosa on, una mica més amunt, travessarem el riu i començarem a pujar fent ziga-zagues fins arribar a l’estany dels Meners de la Coma. Des d’aquest punt agafarem el camí marcat amb tres punts grocs en direcció nord-oest i travessarem una cresta, que ens portarà a la Collada dels Meners, un dels jaciments de ferro més importants d’Andorra.

El darrer tram del camí s’enfila per un pedregar i finalitza al cim de La Pedrera, frontera amb França, des d’on gaudirem d’unes fantàstiques vistes sobre la Vall de Ransol, el parc Natural de la Vall de Sorteny, el Pic del Comapedrosa (el més alt d’Andorra) i, fins i tot en dies clars, la Pica d’Estats (el cim més alt de Catalunya), ja fora de fronteres andorranes.