Aquestes festes de Nadal i Cap d’any 2020 seran diferents – Des d’ara mateix podeu passar-nos les vostres comandes per aquestes festes

Aquestes festes de Nadal i Cap d’any 2020 seran diferents - Des d’ara mateix podeu passar-nos les vostres comandes per aquestes festes

Aquestes festes de Nadal i Cap d’any 2020 seran diferents. Des de carnisseria Saboya us volem desitjar el millor per a tots vosaltres i per a tots els vostres.

En la confiança que aquest any 2020 hagi estat una etapa d’aprenentatge i superació per a tots nosaltres… Creiem que la COVID-19 ha estat una “reflexió” de la fragilitat de la nostra societat dins d’aquest univers immens… sens dubte, a partir d’ara valorarem el que realment és important a la vida i això ens ha de donar força per tirar endavant amb més energia positiva que mai.

A Carnisseria Saboya tindrem els mateixos productes de cada any amb els mateixos preus del 2019, la millor qualitat – preu.

Des d’ara mateix podeu passar-nos les vostres comandes per aquestes festes, tan aviat com es pugui, perquè a hores d’ara, ja tenim algunes comandes i ens agradaria poder servir a tothom de la millor manera possible .

Aprofitem per desitjar-vos que pugueu passar unes molt bones festes de Nadal amb les vostres famílies i un pròsper any 2021 amb molta salut.

Moltes gràcies.

Aquestes festes de Nadal i Cap d’any 2020 seran diferents - Des d’ara mateix podeu passar-nos les vostres comandes per aquestes festes