Carns Fresques

Amb anys d'experiència a Andorra la nostra prioritat és oferir les millors carns del mercat, amb el millor servei a un preu raonable, i amb la major atenció al client, aquests són els nostres pilars del nostre treball. En aquesta carnisseria podràs trobar a la venda carn d’Andorra, vedella de Catalunya amb denominació d’origen, “Chuletones” de bou, be de llet d’Andorra i be de la Seu d’Urgell i cabrit. La nostra especialitat són els productes d'elaboració artesanal, de producció propia com a hamburgueses 100% de vedella, les hamburgueses de pollastre de la Seu, les mandonguilles de porc i de vedella fetes nomes amb sal, pebre, ou i pa ratllat (No utilitzem conservans, les fem cada dia), pintxos de vedella, xistorra casola, les butifarras o salsitxes artesanes i els xoriços i embotits de la millor qualitat.

Amb anys d’experiència a Andorra la nostra prioritat és oferir les millors carns del mercat, amb el millor servei a un preu raonable, i amb la major atenció al client, aquests són els nostres pilars del nostre treball.  En aquesta carnisseria podràs trobar a la venda carn d’Andorra, vedella de Catalunya amb denominació d’origen, “Chuletones” de bou, be de llet d’Andorra i be de la Seu d’Urgell i cabrit.  

La nostra especialitat són els productes d’elaboració artesanal, de producció propia com a hamburgueses 100% de vedella, les hamburgueses de pollastre de la Seu, les mandonguilles de porc i de vedella fetes nomes amb sal, pebre, ou i pa ratllat (No utilitzem conservans, les fem cada dia), pintxos de vedella, xistorra casola, les butifarras o salsitxes artesanes i els xoriços i embotits de la millor qualitat.

XAI i CABRIT
Xai
Xai lletó
½ XAIS
¼ DE LES COSTELLES
¼ DE LA CUIXA
Carrer de xai
(costelles i mitjanes)
Mitjanes de xai
Espatlles de xai
Cuixes de xai
Fetges de xai
Braons de xai
Caps de xai
Cervells de xai
Peus de xai
Tripa de xai
Cabrits
Carrer de cabrit
(costelles i mitjanes)
Cuixes i espatlles de cabrit
Caps de cabrit

VEDELLA
Entrecot
Mitjana
Culata de la cuixa
Cap de mort
Crustó
Tapaplana
Rodó de la cuixa
Peixet
Jarret
Conill de la cuixa
Ossobuco
Filet de pobre
Coll de vedella
Culata de l’espatlla
Llata
Conill de la campana
Rodó de l’espatlla
Revés
Falda
Costella
Xurrasco
Brinces
Tall que es pela
Filet de vedella
Potes de vedella
Fetge
Tripa de la blanca
Cap de vedella
Tripa de la morena

PORC
Llonzat
Llom canya
Llom sencer
Cap de llom
Llaminera
(filet)
Costella
Panceta
Papada
Careta
Morret
Ossos d’espina
Peus
Galtes
Fetges
Ronyons
Pulmons
Garros
Cervells
Pernils amb i sense os
Espatlles amb i sense os