Qui Som

El juny del 1999 el Govern d’Andorra va aprovar el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia “Carn de qualitat controlada d’Andorra” que recull els sistemes de producció tradicionals dels diferents tipus de carn, defineix la seva comercialització i reglamenta l’ús del segell. Ramaders d’Andorra SA, comercialitza sota la seva marca Carn d’Andorra i el segell oficial de control i garantia tres productes diferenciats: Vedella Bou Corder i cabrit Els Ramaders d’Andorra van voler donar un pas mes i a la primavera del 2001 el Govern d’Andorra, en nom de la societat Ramaders d’Andorra SA, va presentar demanda davant de la Unió Europea per a obtenir el reconeixement com a Indicació Geogràfica Protegida (I.G.P.) a nivell europeu per a la seva marca Carn d’Andorra.CARNISSERIA SABOYA Andorra la Vella (Andorra) Av. Príncep Benlloch, 14 (+376) 825 799 carnisaboya@andorra.ad .  Amb molts anys d’experiència a Andorra la nostra prioritat és oferir les millors carns del mercat, amb el millor servei a un preu raonable, i la major atenció al client, aquests són els nostres pilars del nostre treball. En aquesta carnisseria podràs trobar a la venda carn de Vedella d’Andorra, vedella certificada de Catalunya amb denominació d’origen, bou de l’Ariège, be de llet d’Andorra i be de la Seu d’Urgell i cabrit. Pollastres de Grà i Conills joves d’un kilo.
La nostra especialitat són els productes d’elaboració artesanal, de producció pròpia com a hamburgueses 100% de vedella, les hamburgueses de pollastre de la Seu, les mandonguilles de porc i de vedella fetes només amb sal, pebre, ou i pa ratllat (No utilitzem conservants, les fem cada dia), pinxos de vedella, xistorra casolà, les botifarres o salsitxes artesanes i els xoriços i embotits de la millor qualitat.
També som especialistes en Carn de vedella d’Andorra que és una marca de Ramaders d’Andorra SA que es comercialitza sota el segell de control i garantia « Carn de Qualitat Controlada d’Andorra » i sota el segell d’Indicació Geogràfica protegida “Carn d’Andorra IGP”. El juny del 1999 el Govern d’Andorra va aprovar el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia “Carn de qualitat controlada d’Andorra” que recull els sistemes de producció tradicionals dels diferents tipus de carn, defineix la seva comercialització i reglamenta l’ús del segell.  Ramaders d’Andorra SA, comercialitza sota la seva marca Carn d’Andorra i el segell oficial de control i garantia tres productes diferenciats:  Vedella, Bou, Corder i cabrit   Els Ramaders d’Andorra van voler donar un pas mes i a la primavera del 2001 el Govern d’Andorra, en nom de la societat Ramaders d’Andorra SA, va presentar demanda davant de la Unió Europea per a obtenir el reconeixement com a Indicació Geogràfica Protegida (I.G.P.) a nivell europeu per a la seva marca Carn d’Andorra.
La Carn d’Andorra és avui possible gràcies a la supervivència d’un sistema de vida tradicional que, a l’empara de les muntanyes es resisteix a desaparèixer, i que contra la lògica dels sistemes comercials actuals, insisteix a oferir-nos un d’aquells productes autèntics, tan difícils de trobar en els mercats actuals.
A Andorra tenim la sort de seguir una de les millors dietes, la Dieta Mediterrània, que inclou la carn com a element de salut per què ens aporta ferro, zinc, vitamina B i aminoàcids essencials.
El nutricionista i bromatòleg de la UB Abel Mariné explica: “Caldria evitar l’alarma, perquè fa anys que recomanem un consum menor de carn, en lloc d’un d’abusiu.”. La cultura popular diu que “totes les masses piquen”, és a dir, que un consum excessiu de qualsevol aliment mai és apropiat.